0486/54.24.67

Powerplate

Fast Forward…
…naar een prachtig lichaam

Het gebruik van Power Plate® apparatuur stimuleert direct de bloedsomloop, waardoor zuurstof sneller circuleert en gifstoffen beter worden afgevoerd. Dit kan u helpen cellulite te verminderen en u een slanker, strakker silhouet te geven.

Sterkere Botten

De technologie achter de Power Plate® apparaten hielp Russische cosmonauten de negatieve effecten van gewichtsloosheid op botdichtheid en spierkracht te bestrijden. Tegenwoordig hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat de Power Plate toestellen in staat zijn om zowel botdichtheid als spierkracht toe te laten nemen.

Betere Circulatie

De vibraties die het Power Plate® toestel genereert stimuleren het spierpompeffect, waardoor de doorbloeding direct verbetert. Het gevolg: het lichaam is beter in staat om zuurstof en voedingsstoffen te transporteren, en afvalstoffen zoals melkzuur efficiciënter af te voeren.

Ontspanning

Meer dan zo maar een trainingstoestel – Power Plate® apparatuur biedt u de mogelijkheid om uw hele lichaam te masseren en te laten ontspannen. Het kan worden toegepast op alle spiergroepen van het lichaam, stimuleert de doorbloeding direct en bestrijdt pijn, met volledige ontspanning als gevolg.


De schoonheid van de toekomst

Doelgericht afvallen op probleemgebieden zoals bovenbenen, buik, billen en bovenarmen, zonder zware training maar met snel zichtbare resultaten. De Power Wrap® behandeling kost u maar een fractie van de tijd die normale fitness en anti-cellulitis behandelingen vergen. De gecombineerde methode vervangt in 50 minuten drie behandelingen tegelijk: een fitness training van anderhalf uur, 30 minuten mechanische lymfedrainage en een anti-cellulitis behandeling van een uur.

Stevig en slank

Wondermooi zonder zware training, hoe gaat dat in zijn werk? Een Power Wrap® behandeling maakt gebruik van een nieuwe wikkeltechnologie en combineert dit met alle gekende positieve effecten van Power Plate®. Het resultaat is verbazingwekkend: na enkele behandelingen is er reeds een opmerkelijk verlies in centimeters en is de huid mooi stevig.
Afhankelijk van de doelstelling kan een verschillend Power Wrap® systeem gebruikt worden.

Er zijn vier verschillende Power Wrap® behandelingen:

1. Anti-cellulitis
2. Vetverbranding
3. Versteviging
4. Ontgifting


De Power Wrap® producten, die enkel natuurlijke extracten bevatten, werken snel en diep in op het weefsel. De combinatie van de druk aan de buitenkant en de spierpompwerking van binnen activeren de lymfestroom en de doorbloeding tot in de diepste weefsellagen. Door de gestimuleerde lymfedrainage worden afvalstoffen en het teveel aan vocht in de weefsels afgevoerd. Verharde vetcellen nemen af in omvang en de celkwaliteit wordt geoptimaliseerd.

Met de Power Wrap® bandages aan worden verschillende oefeningen op de Power Plate® uitgevoerd. Alle doelzones zoals bovenbenen, billen, buik en armen kunnen op deze wijze intensief en doelgericht behandeld worden. Ruim 95 procent van alle spiervezels worden geactiveerd en versterkt (bij conventionele training is dit gemiddeld 45 procent).
Alleen bij de gepatenteerde combinatie van Power Plate® en het Power Wrap® systeem bent u er zeker van dat zich geen huidirritaties zullen voordoen, in tegenstelling tot conventionele wikkelbehandelingen.

Cellulitis

Jong of al wat ouder, slank of stevig, veel vrouwen verliezen steeds meer hun gevoel van eigenwaarde doordat ze blijven kampen met vorming van cellulitis. Zelfs een stevig slank lichaam kan getekend zijn door cellulitis. Een slechte perifere bloed- en lymfecirculatie en verzwakt bindweefsel zijn hier vaak de oorzaak van.

Power Wrap® bandages zorgen voor een zeer intense lokale circulatieverbetering. Verklevingen worden opgelost en het bindweefsel wordt weer opgebouwd. In combinatie met een spierversteviging van de Power Plate® training krijgt u een mooi cellulitevrij en afgelijnd lichaam.

Versteviging

Jarenlang vochttekort, te weinig beweging, zwangerschappen die het weefsel uitrekken, overgewicht of het wegzuigen van vet, maar ook simpelweg genetische aanleg, zijn de meest voorkomende oorzaken van verslapt bindweefsel.
Door de dieptebehandeling van Power-Wrap® wordt de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd. De combinatie van hightech beautybehandelingen van binnen naar buiten en andersom zorgt ervoor dat het bindweefsel strakker wordt, de stofwisseling verhoogt en het huidbeeld duidelijk mooier wordt.
Vetafbraak en spieropbouw tegelijkertijd

Power-Wrap® laat in combinatie met Power Plate® het basaal metabolisme (het calorieverbruik per 24 uur) toenemen. Spierweefsel wordt opgebouwd terwijl vetweefsel wordt afgebroken. De plaatselijk verhoogde circulatie garandeert ook in de probleemzones een opmerkelijke afname van het vetpercentage. Na korte tijd ziet men al verschil in het figuur en bij de analyse op de speciale Power-Wrap®-meting. Eindelijk kan u komaf maken met het jo-jo effect.

Ontgifting

Bij overconsumptie van koolhydraten en suiker, teveel vet en een tekort aan voedingsmiddelen met een lage zuurgraad, genotsmiddelen (nicotine, alcohol), stress of zeer intensief sporten neemt de zuurbelasting van ons lichaam toe. Chronische vermoeidheid, depressieve buien, migraine, nervositeit en het opslaan van vocht in de weefsels zijn de eerste tekenen van verzuring.

Power Wrap® helpt met een ontgiftingssysteem dat het lichaam weer schoonspoelt. Het bewijs: na de behandeling heeft men meer energie, men voelt zich beter en is gewicht kwijt.

PowerWrap® lichaamsanalyse

De Power-Wrap® methode onderscheidt zich ook door gebruik te maken van een doorgedreven lichaamsanalyse. Lichaamsgewicht en omvang, vetpercentage, vochtpercentage en basale metabolisme worden gemeten en geanalyseerd.

PowerWrap® Academy

Behalve een zeer effectieve beautybehandeling biedt Power Wrap® ook een uitgebreide opleiding voor de trainers. Als men het examen met succes heeft afgelegd ontvangt men een certificaat om als gediplomeerd Power Wrap specialist de mensen te begeleiden.

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.